Šonedēļ prezentēts ceturtais "Michelin" ceļveža izdevums Igaunijai, kurā kopumā ieteikti 43 restorāni.
Šogad atlasē bija pievienoti astoņi jauni restorāni, tostarp viens ar "Michelin" zaļo zvaigzni par ilgtspējīgu pieeju.
Iepriekš piešķirtās divas zvaigznes saglabājis restorāns "180° by Matthias Diether" un vienu zvaigzni - "NOA Chef's Hall". Abi restorāni atrodas Tallinā. Igaunija atkal ir apsteigusi Latviju, jo šī gada ceļvedī Latvijai iekļauts 31 restorāns, tostarp restorāns "JOHN Chef's Hall" Rīgā, kas saņēma vienu zvaigzni.
Septiņi restorāni saņēmuši "Bib Gourmand" apbalvojumu, ko piešķir restorāniem, kas piedāvā kvalitatīvu ēdienu par saprātīgu cenu. To saņēma restorāns "UMA -Unorthodox Modern Asian" jeb netradicionāla mūsdienu Āzijas virtuve, kas atrodas Tallinā. Šis restorāns pievienojas tiem sešiem, kas jau iepriekš ieguvuši "Bib Gourmand" statusu - "Fellin", "Härg", "Lore Bistroo", "Mantel ja Korsten", "NOA" un "Tuljak".
Astoņi atlasē iekļautie jaunpienācēji no Tallinas: "HOOV", "Koyo", "Morel Bistroo", "Osteria il Cru", "Shang Shi" un "VÕIVÕI", bet ārpus galvaspilsētas "TOKO" (Tartu) un "Hiis" (Manniva), kas arī ieguvis zaļo zvaigzni. Atkārtoti zaļās zvaigznes ieguva Fotografiska (Tallinā) ar konceptu "Ilgtspējīgais baudījums" un "Kolm Sõsarat" (Lüllemäe) ar ģimenes tradīcijās balstītu pieeju.
Gada jaunā pavāra titulu ieguvis Marks Kērs (Mark Keerd) no "HOOV", gada apkalpošanas balvu saņēmis Vladimirs Severins (Vladimir Severin) no "Shang Shi", savukārt par gada vīna speciālistu jeb someljē atzīts Kevins Lillelehts (Kevin Lilleleht) no "180° by Matthias Diether". Gada atklājuma balva piešķirta Kristo Malmam (Kristo Malm) no "UMA".